ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Alexandru Paraschiv s-a calificat în semifinale la Europenele de box

15:17 | 28.05.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 28 mai. /MOLDPRES/. Boxerul Alexandru Paraschiv și-a asigurat cel puțin medalia de bronz la Campionatul European de la Erevan, transmite MOLDPRES cu referire la Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS).

Paraschiv a învins reprezentanții din Turcia și Polonia, în categoria de greutate 67 kg. În semifinale, sportivul din Chișinău va întâlni un pugilist sârb.

„La Campionatul European de box de la Erevan, Alexandru Paraschiv, care concurează la categoria 67 kg, după victoriile în fața turcului Tugrul Khan Yerdemir și a polonezului Damian Durkaz, și-a garantat cel puțin o medalie de bronz și a ajuns în semifinale. Pentru finală el se va luptă duminică, 29 mai, cu sportivul din Serbia Vahid Abbasov”, conform boxing.md.

Foto: CNOS

img22004015

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!