ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Spectacolul „Mâncare pentru monștri” revine pe scena Teatrului „Geneza Art”

15:45 | 30.05.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 30 mai. /MOLDPRES/. La Teatrul „Geneza Art” va fi jucat marți, 31 mai, la ora 19.00, spectacolul „Mâncare pentru monștri”, inspirat din Paolo Genovese, în regia Danielei Burlaca, informează MOLDPRES.

Este un spectacol despre puterea, voința și slăbiciunea fiecăruia din noi. În roluri: Iurie Gologan, Viorel Cozma, Dana Ciobanu, Nicu Țurcanu, Daniela Burlaca, Cristian Perepeliuc, Victoria Botnar, Mihai Bordian, Ecaterina Bozianu, Victoria Țurcanu și Dorin Gribincea.

În aceeași zi, la ora 18.00 la Teatrul Național ”Mihai Eminescu  va avea loc spectacolul ”Coco”, jucat, regizat și scris de către elevii clasei a VIII-a ”A” de la Liceul Teoretic ”Waldorf” timp de un an, bazat pe desenul animat „Coco” marca Disney Pixar, iar la ora 19.00, la Sala cu Orgă, Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice va relansa Studioul de Operă cu participarea studenților, absolvenților și profesorilor instituției, Orchestrei Naționale Simfonice a Companiei ”Teleradio-Moldova, dirijori – Denis  Ceausov și Igor Ersac și a Corului mixt AMTAP, dirijor – Ilona Stepan. În program: arii, scene și coruri din opere de W.A Mozart. V. Bellini, G. Donizetti, V. Verdi, P. Mascagni, P. Ceaikovski și S. Rahmaninov.

Miercuri, 1 iunie, la ora 12.00, la Teatrul ”Alexei Mateevici va fi jucat spectacolul ”Jack și vrejul de fasole”, montat de Margareta Nazarchevici după o poveste de Joseph Jacobs, la 13.00, la Teatrul Național ”Eugene Ionesco” – spectacolul ”Peter Pan”, după un text scris de scriitorul și dramaturgul scoțian James Matthew Barrie. 

Joi, 2 iunie, la ora 12.00, Teatrul ”Alexei Mateevici” readuce în scenă spectacolul ”Fata Morarului” după motivele poveștii Fraților Grimm, în regia Margaretei Nazarchevici, iar la 19.00, Teatrul ”Geneza Art” -  spectacolul ”TOC” de dramaturgul, actorul și omul de televiziune francez Laurent Baffie, în regia Danielei Burlaca.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!