ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu a vorbit la telefon cu președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev

19:56 | 30.05.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 30 mai. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a vorbit astăzi la telefon cu Ilham Aliyev, președintele Azerbaidjanului, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, cei doi șefi de stat au discutat despre ultimele evoluții de securitate din regiune, precum și despre căile de consolidare a cooperării în domeniul energetic.

De asemenea, președinții Maia Sandu și Ilham Aliyev au vorbit despre dinamizarea relațiilor economice și comerciale dintre țările noastre.

Pe finalul discuției, Maia Sandu l-a felicitat pe omologul său azer cu prilejul Zilei Independenței, pe care Azerbaidjanul a marcat-o pe la 28 mai.

Foto: President.az

img22004053

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!