ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Natalia Gavrilița l-a primit pe noul Ambasador al Poloniei

10:48 | 31.05.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 31 mai. /MOLDPRES/. Susținerea Varșoviei în procesul de integrare europeană a Republicii Moldova a fost reconfirmată în cadrul întrevederii dintre prim-ministrul Natalia Gavrilița și noul ambasador al Republicii Polone în țara noastră, Tomasz Kobzdej, informează MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului. 

Șefa Cabinetului de miniștri l-a felicitat pe oficialul polonez cu ocazia învestirii sale în funcție și i-a urat succes în exercitarea mandatului. 

În cadrul discuțiilor, părțile au făcut un schimb de opinii referitoare la impactul crizei generate de războiul din Ucraina asupra economiei ambelor state, fiind reiterată necesitatea sprijinului reciproc pentru depășirea provocărilor.

La rândul său, Tomasz Kobzdej a subliniat că Polonia va rămâne un partener de încredere al Republicii Moldova în procesul de integrare europeană și a confirmat angajamentul pentru aprofundarea cooperării bilaterale.

Foto: Guvern

img22004068

img22004068

img22004068

img22004068

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!