ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova va evolua în luna iunie la Campionatul European de rugby

08:59 | 01.06.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 1 iun. /MOLDPRES/. Naționalele Republicii Moldova vor evolua în luna iunie la Campionatul European la rugby 7. Echipa masculină va merge la Belgrad, având ca obiectiv promovarea în următoarea ligă valorică, în timp ce selecționata feminină va evolua la mijlocul lunii iunie la Zagreb și Budapesta, iar sarcina este de a păstra locul în Divizia Trophy, transmite MOLDPRES cu referire la Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS).

Competițiile care urmează au fost discutate ieri la o întâlnire a rugbiștilor cu conducerea Comitetului.

Președintele CNOS, Nicolae Juravschi, le-a urat sportivilor să continue evoluția bună a naționalei de rugby în 15, care a câștigat recent grupa din Conference 2.

Rugbiștii au fost însoțiți la casa olimpică de președintele forului de specialitate, Anatolie Curechi, care i-a asigurat pe jucători de sprijinul său în realizarea obiectivelor.

Foto: CNOS

img22004091

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!