ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Agenției pentru Eficiență Energetică

09:43 | 01.06.2022 Categorie: Comunicate

Au fost desemnați câștigătorii celei de a doua ediție a concursului de desen şi pictură „Eu știu să folosesc rațional energia”

Chişinău, 1 iun. /MOLDPRES/. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Agenția pentru Eficiență Energetică anunță desemnarea câștigătorilor celei de a doua ediție a concursului de desen și pictură pentru copii ,,Eu știu să folosesc rațional energia”, lansat în parteneriat cu rețeaua de telefonie mobilă Orange.

Le mulțimim tuturor copiilor care au depus efort pentru a realiza lucrări frumoase, ingenioase și creative.

Totodată, mulțumim partenerului nostru, rețeaua de telefonie mobile Orange pentru sprijinul și interesul manifestat.

Tuturor participanților li s-a pregătit diploma de participare, care va fi expediată prin intermediul Poștei Moldovei la adresa poștală indicate.

Comisia de evaluare a analizat și a desemnat 6 lucrări câștigătoare:

Categoria de vârstă 6 -10 ani:

· Gîsca Polina

· Popov Margareta

· Reuțchi Alisa

 Categoria de vârstă 11-16 ani:

· Chiciuc Iselin

· Iuceaico Vadim

· Vîntu Vlad

Amintim, că concursul este la II-a ediție iar scopul acestuia, a fost de a stimula copiii să-și expună viziunea despre eficiența energetică și sursele de energie regenerabilă și de a promova și valorifica potențialul creativ al copiilor. Pentru a face cunoștință cu lucrările copiilor, accesați pagina de facebook a Agenției.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!