ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu ambasadorul Ungariei în R. Moldova

11:45 | 03.06.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 iun. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Oleg Serebrian l-a primit astăzi pe Ambasadorul Ungariei în Republica Moldova, Sándor Szabó, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul pentru reintegrare.

Oficialii au trecut în revistă evoluția relațiilor moldo-ungare și formele variate de asistență oferite Republicii Moldova, inclusiv în perioada pandemică și întru ajutorarea refugiaților din Ucraina, evocând deschiderea pentru dezvoltarea și intensificarea cooperării bilaterale în domenii de interes comun.

La fel au fost abordate aspecte legate de problematica transnistreană, situația curentă în raioanele de est ale țării, contextul regional de securitate și prioritățile curente promovate în vederea menținerii unei ambianțe pașnice și stabile și acordării suportului necesar locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului.

Foto: Biroul de reintegrare

img22004168

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!