ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cooperarea în mai multe domenii a fost discutată de președinții Maia Sandu și Andrzej Duda

18:44 | 03.06.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 iun. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut ieri o convorbire telefonică cu președintele Poloniei, Andrzej Duda, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, șefa statului i-a mulțumit președintelui polon pentru asistența financiară și sprijinul acordat țării noastre pentru proiecte de dezvoltare, precum și pentru managementul crizelor cu care ne confruntăm, inclusiv în contextul diminuării consecințelor războiului din Ucraina.

Oficialii au discutat și despre necesitatea de a aprofunda cooperarea bilaterală. Printre domeniile prioritare se numără energia, agricultura și integrarea europeană.

Foto: ft.com

 

img22004184

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!