ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului s-a întâlnit cu directoarea Biroului regional PNUD

18:49 | 03.06.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 iun. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit cu directoarea Biroului regional PNUD, Mirjana Špoljarić Egger, aflată în vizită la Chișinău, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

În cadrul discuției au fost abordate subiecte ce țin de cooperarea bilaterală, în special,  pentru depășirea crizei economice și realizarea proiectelor de dezvoltare locală.

Șefa statului a menționat că echipa de guvernare continuă procesul de reforme, al căror scop este apropierea țării noastre de standardele Uniunii Europene.

La rândul său, oficiala PNUD a dat asigurări că Națiunile Unite vor continua să sprijine Moldova atât pentru diminuarea consecințelor socio-economice ale războiului din Ucraina, cât și pentru a transforma țara și a îmbunătăți viața cetățenilor.

Foto: Președinție

img22004186

img22004186

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!