ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu a participat la Conferința GLOBSEC Forum 2022

20:15 | 03.06.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 iun. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi, în format de teleconferință, la GLOBSEC Forum Bratislava, unde a vorbit despre parcursul european al Republicii Moldova, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Potrivit șefei statului, o perspectivă europeană clară ar oferi cetățenilor țării noastre promisiunea unui viitor mai bun, mai prosper, în situația incertă a regiunii.

Mesajul a fost lansat în cadrul panelului "Consolidarea vecinătății: parteneriatul cu aliații estici", care a pus în discuție cererile de aderare la Uniunea Europeană ale Moldovei și Georgiei, în contextul războiului Rusiei împotriva Ucrainei.

Foto: Președinție

img22004187

img22004187

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!