ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Camerei Deputaților a Parlamentului României, Ion-Marcel Ciolacu, va sosi în vizită la Chișinău

09:56 | 04.06.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 iun. /MOLDPRES/. Președintele Camerei Deputaților a Parlamentului României, Ion-Marcel Ciolacu, va efectua o vizită la Chișinău, la invitația Președintelui Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Luni, 6 iunie, speakerul Igor Grosu va avea o întâlnire cu Președintele Camerei Deputaților, Ion-Marcel Ciolacu. Ulterior, Președinții de Parlament vor susține o conferință de presă comună.

Agenda vizitei la Chișinău a Președintelui Camerei Deputaților, Ion-Marcel Ciolacu, mai include întrevederi cu Președintele Maia Sandu și cu Prim-ministrul Natalia Gavrilița.

Președintele Camerei Deputaților din Parlamentul României, Ion-Marcel Ciolacu, va fi însoțit de o delegație formată din deputați și senatori.

Foto: realitatea.net

img22004189

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!