ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Agenției pentru Eficiență Energetică

12:48 | 06.06.2022 Categorie: Comunicate

AEE anunță lansarea ghidului ,,Iluminatul interior în întreprinderi”

Chişinău, 6 iun. /MOLDPRES/. În contextul campaniei de informare privind eficiența energetică în IMM-uri, Agenția pentru Eficiență Energetică anunță lansarea ghidului ,,Iluminatul interior în întreprinderi”.

Acest ghid  conține informații privind importanța alegerii culorilor și tipurilor de iluminat în IMM-uri, standardele naționale privind calitatea luminii, alegerea surselor de iluminat, cât și alte sfaturi utile.

Iluminatul este o modalitate ieftină, dar sigură, pentru eficientizarea activității unei întreprinderi. Eficiența energetică în sistemele de iluminat este o strategie prioritară pentru o întreprindere calificată.

Pentru a accesa ghidul, vedeți linkul de mai jos:

https://aee.gov.md/storage/publicatii/IMM/33.%20Iluminatul%20Interior%20brosura.pdf

Reamintim, că AEE are misiunea de a implementa politica de stat în domeniul eficienței energetice, performanței energetice a clădirilor, precum și a valorificării surselor de energie regenerabilă, inclusiv prin atragerea și gestionarea resurselor financiare în vederea finanțării proiectelor în domeniile respective într-un mod durabil din punct de vedere al mediului înconjurător și a schimbărilor climatice.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!