ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Apărării

15:50 | 06.06.2022 Categorie: Comunicate

Ministrul Apărării, în vizită oficială în România

Chişinău, 6 iun. /MOLDPRES/. Ministrul Apărării Anatolie Nosatîi efectuează o vizită oficială în România, în perioada 7-8 iunie curent, la invitaţia omologului său român, Vasile Dîncu.

Cei doi miniştri vor aborda, în cadrul discuţiilor oficiale, subiecte cu privire la stadiul actual al cooperării bilaterale, situaţia regională şi proiectele comune direcționate spre transformarea instituţiei de apărare a Republicii Moldova, în conformitate cu standardele unei guvernări democratice și aspirațiile țării noastre privind integrarea europeană.

La Bucureşti, Anatolie Nosatîi are planificate întrevederi de lucru cu mai mulți factori de decizie din instituțiile de stat ale României.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!