ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat cu Prim-ministrul bulgar despre agenda de reforme a Republicii Moldova

20:07 | 06.06.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 iun. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o discuție telefonică cu Prim-ministrul Republicii Bulgaria, Kiril Petkov, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției. 

Discuția s-a axat pe recentele evoluții de securitate din regiune, dar și pe eforturile de gestionare a crizelor curente cu care se confruntă țările noastre. Oficialii au vorbit și despre agenda de reforme a țării noastre și parcursul ei european. În context, șefa statului a confirmat angajamentul Republicii Moldova de a continua reformele lansate în ultimul an. De asemenea, Președintele Maia Sandu și Premierul Kiril Petkov au discutat despre aprofundarea relațiilor bilaterale în domeniul educației.

img22004232

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!