ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Naționala Republicii Moldova la fotbal a remizat cu Andorra

08:45 | 07.06.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 7 iun. /MOLDPRES/. Naționala Republicii Moldova la fotbal a remizat ieri cu selecţionata din Andorra, scor 0-0, în cel de-al doilea meci din grupa D1 a Ligii Națiunilor, ediția 2022-2023, transmite MOLDPRES.

Mijlocașul Victor Stînă a fost eliminat direct în minutul 43, după un fault comis asupra lui Vieira. „Arbitrul elvețian a considerat că faultul a fost foarte dur şi i-a acordat jucătorului nostru cartonaş roşu, după ce s-a consultat cu sistemul VAR”, explică un comunicat al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal (FMF). 

În celălalt meci al grupei noastre, scorul dintre Letonia – Liechtenstein a fost de 1-0. Echipa antrenată de Serghei Cleșcenco, cu 4 puncte, se află în continuare pe locul 2 în clasamentul grupei D1. Conduce Letonia, cu 6 puncte, Andorra are 1 punct, iar Liechtenstein – 0.

Pentru tricolori urmează două partide pe stadionul Zimbru din Chișinău, cu Letonia (10 iunie) și cu Andorra (14 iunie).

Foto: FMF

img22004238

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!