ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În această vară Calea Ferată din Moldova a diversificat serviciile

12:08 | 08.06.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 8 iun. /MOLDPRES/. Întreprinderea de stat „Calea Ferată din Moldova” (CFM) a anunţat că în această vară biletele de călătorie cu trenul pentru mai multe destinaţii europene pot fi procurate din Gara Feroviară Chişinău, transmite MOLDPRES.

„Iată câteva destinații cu escală la Gara Nord (București), pentru care poți procura bilete la tren chiar din Gara Feroviară Chișinău: Chișinău - București – Varșovia; Chișinău - București – Viena; Chișinău - București – Budapesta; Chișinău - București – Praga; Chișinău - București – Sofia”, indică CFM.

Întreprinderea îndeamnă eventualii pasageri ca pentru mai multe informații despre mersul trenurilor și prețurile la bilete să apeleze la telefonul +37322833333 sau să acceseze pagina oficială cfm.md.

img22004281

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!