ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu ministrul Apărării Naționale din România

08:25 | 09.06.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 iun. /MOLDPRES/. Cu ocazia vizitei de lucru desfășurate la București, viceprim-ministrul Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu ministrul Apărării Naționale din România, Vasile Dîncu, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

Pe agenda discuțiilor au figurat subiecte de securitate regională, fiind evocate eforturile depuse de ambele țări în vederea restabilirii păcii în zona Mării Negre.

Vicepremierul moldovean și-a informat interlocutorul despre situația din raioanele de est ale Republicii Moldova și din Zona de Securitate, precum și despre mersul negocierilor dintre Chișinău și Tiraspol și perspectivele dinamizării acestora.

Cei doi oficiali au reiterat faptul, că soluționarea dosarului transnistrean poate fi înfăptuită doar pe cale diplomatică.

Foto: Biroul de reintegrare

img22004314

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!