ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi bărbaţi din Glodeni au fost condamnaţi la închisoare pentru omor

13:18 | 09.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 9 iun. /MOLDPRES/. Doi bărbaţi din raionul Glodeni au fost condamnați la 20 ani, şi respectiv 17 ani de închisoare pentru omorul unui consătean, transmite MOLDPRES.

Potrivit Procuraturii Generale, în ianuarie curent, în timp ce se aflau împreună cu victima la unul dintre inculpați la domiciliu, între cei doi şi victimă s-a iscat un conflict, cauzat de consumul excesiv de băuturi alcoolice. Astfel, conflictul verbal a generat în altercaţii fizice. Ambii inculpaţi i-au aplicat victimei multiple lovituri, cauzând-i leziuni corporale grave, care au dus la decesul acesteia.

Unul dintre bărbații condamnați are vârsta de 39 de ani, iar cel de-al doilea - 31 de ani. Victima era un bărbat în vârstă de 35 de ani.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel, în termen de 15 zile.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!