ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu Ambasadoarea Suediei

12:27 | 10.06.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 iun. /MOLDPRES/. Dinamica procesului de negocieri privind reglementarea transnistreană, problemele actuale de pe agenda dialogului dintre Chișinău și Tiraspol, precum și pozițiile/ măsurile pozitive, promovate de autoritățile Republicii Moldova întru rezolvarea problemelor stringente ale locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului, au fost discutate în cadrul întrevederii dintre viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian și Ambasadoarea Regatului Suediei în R. Moldova, Katarina Fried, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare. 

Oficialii au făcut un schimb de opinii pe marginea rolului și impactului proiectelor de asistență externă în sfera promovării măsurilor de consolidare a încrederii și a îmbunătățirii situației drepturilor omului în regiunea transnistreană, finanțate inclusiv de către Guvernul Suediei, cu menționarea necesității evaluării mecanismelor de implementare a acestora.

Foto: Biroul politici de reintegrare

img22004368

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!