ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Naționala Moldovei a cedat în fața Letoniei

10:12 | 11.06.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 11 iun. /MOLDPRES/. Naționala Moldovei a fost învinsă ieri seara, pe stadionul Zimbru din capitală, de Letonia cu 4-2 în cel de-al treilea meci din grupa D1 a Ligii Națiunilor, ediția 2022/23, transmite MOLDPRES.

Scorul a fost deschis scorul în minutul 5 de Ion Nicolaescu, din penalty, acordat pentru un fault al lui Ciganiks asupra lui Sergiu Platica. În minutul 19, letonii au egalat prin Gutkovskis, întrerupând astfel seria meciurilor fără gol primit al portarului Dorian Railean. Goalkeeperul nostru a adunat 320 minute fără gol primit, acesta fiind al treilea rezultat din istoria Naționalei noastre. În minutul 26, Ikaunieks a înscris pentru 1-2, acesta fiind și scorul primei reprize.

În repriza a doua, Nichita Moțpan a înscris cu capul după centrarea bună a lui Vadim Rață.

Echipa antrenată de Serghei Cleșcenco, cu 4 puncte, se află în continuare pe locul 2 în clasamentul grupei D1. Conduce Letonia, cu 9 puncte, Andorra are 4 puncte, dar un golaveraj mai slab decât tricolorii, iar Liechtenstein – 0.

Pentru Naționala Moldovei urmează meciul cu Andorra, care va avea loc pe 14 iunie la stadionul Zimbru.

Foto: MOLDPRES 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!