ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Speakerul Igor Grosu a avut mai multe întrevederi cu noii ambasadori acreditați în țara noastră

11:11 | 11.06.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 11 iun. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut în această săptămână mai multe întrevederi cu noii ambasadori acreditați în Republica Moldova. Speakerul s-a întâlnit cu Ambasadorul Republicii Serbia cu sediul la București, Stefan Tomašević, Ambasadorul Georgiei, Levan Diasamidze și Ambasadorul Republicii Slovace, Pavol Ivan, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

În cadrul întrevederilor, speakerul a discutat despre ultimele evoluții din regiune și impactul acestora asupra Republicii Moldova, despre eforturile țărilor din vecinătate de a ajuta refugiații ucraineni, precum și alte subiecte de actualitate. Un subiect prioritar al discuțiilor cu noii ambasadori l-a constituit integrarea europeană a țării noastre și determinarea autorităților de a implementa procesul de reforme interne.

Președintele Parlamentului le-a urat succes ambasadorilor în activitatea diplomatică și o cooperare cât mai fructuoasă în beneficiul tuturor.

Foto: Parlament

img22004390

img22004390

img22004390

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!