ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În zilele de odihnă, circa 50 de șoferi au fost documentați în stare de ebrietate

12:17 | 13.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 13 iun. /MOLDPRES/. În zilele de odihnă, 49 de șoferi au fost documentați de polițiști în stare de ebrietate la volan, transmite MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General de Poliție, alți peste 1800 de conducători auto au fost sancționați pentru că au ignorat regulile de circulație rutieră. Cele mai dese abateri comise sunt: depășirea limitei de viteză – 906 șoferi amendați, nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră – 331 de conducători auto sancționați și  necuplarea centurii de siguranță - 220 de procese-verbale întocmite.

Totodată, oamenii legii au stabilit cazuri de încălcare a regulilor de oprire şi neacordare de prioritate pietonilor, fiind sancționați 74 de conducători auto, iar 98 de pietoni au fost amendați pentru că au traversat strada în locuri interzise.

De asemenea, în această perioadă, agenții de patrulare au intervenit în 110 cazuri, apeluri parvenite la numărul unic 112.

Foto: Poliția 

img22004417

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!