ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul ”Geneza Art” va prezenta un spectacol dedicat lui Mihai Eminescu

15:53 | 13.06.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 13 iun. /MOLDPRES/. Un spectacol intitulat ”Floarea albastră”, dedicat poetului Mihai Eminescu, în regia Danielei Burlaca va avea loc mâine, 14 iunie, la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art”,  informează MOLDPRES.

Miercuri, la ora 18.30, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” își așteaptă publicul la spectacolul "Copiii foametei. Mărturii", de Alexei Vakulovski, în regia Luminiței Țâcu. Spectacolul dezvăluie trăiri legate de suferințe omenești ale locuitorilor din Antonești, de pe urma foametei din 1946 -1947. 

Joi, la ora 18.00, același teatru readuce în scenă spectacolul ”Hamlet în sos picant”, după dramaturgul italian Aldo Nicolaj, în regia lui Alexandru Cozub. 

În aceeași zi, la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” va avea loc spectacolul ”ZACS - Ziua așteptării căsătoriei sacre”, în regia Danielei Burlaca. Este o comedie grotescă, cu situații diverse și pline de umor, despre o mireasă care așteaptă și un mire care nu vine.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!