ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Franței, Emmanuel Macron, va vizita Republica Moldova

18:21 | 14.06.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 14 iun. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se va întâlni mâine, 15 iunie, cu Președintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, care va efectua o vizită de lucru în țara noastră, relatează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului prezidențial de presă, liderul francez va fi întâmpinat de Președintele Maia Sandu la ora 13.30, la Reședința de Stat de pe str. Nicolae Iorga, 23. Tot acolo vor avea loc discuțiile dintre cei doi șefi de stat. După întrevedere, la ora 15.45, Președinții Maia Sandu și Emmanuel Macron vor susține o conferință de presă comună.

Din programul celor doi șefi de stat mai face parte o vizită la Alianța Franceză din Moldova. De asemenea, ei vor avea o discuție cu câțiva reprezentanți ai societății civile din țara noastră.

Foto: realitatea.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!