ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei acorduri bilaterale moldo-franceze au fost semnate la Chișinău

18:19 | 15.06.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 15 iun. /MOLDPRES/. Trei acorduri bilaterale dintre Republica Moldova și Franța au fost semnate în această seara la Chișinău în cadrul unei ceremonii organizate la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, comunică MOLDPRES.

Documentele au fost semnate de ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, de ministrul Finanțelor, Dumitru Budianschi, și de ministrul pentru Europa și Afacerile Externe a Franței, Catherine Colonna.

Oficialii au semnat Convenția cu privire la evitarea dublei impuneri și prevenirea evaziunii fiscale, un Acord privind activitățile Agenției Franceze de Dezvoltare /AFD/ în Moldova și un contract de credit de 15 milioane de euro din partea AFD.

Semnarea documentelor a avut loc în cadrul vizitei la Chișinău a președintelui Republicii Franceze Emmanuel Macron.

img22004508

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!