ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serviciul Vamal și PCCOCS efectuează percheziții într-un dosar de contrabandă cu produse din carne

15:17 | 16.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 16 iun. /MOLDPRES/. Reprezentanți ai Serviciului Vamal împreună cu procurorii desfășoară astăzi percheziții într-un dosar de contrabandă cu produse din carne, transmite MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Vamal, descinderile sunt efectuate în municipiul Chișinău de către reprezentanți ai Departamentului antifraudă și conformare al instituției, sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

Acțiunile de urmărire penală sunt desfășurate în temeiul bănuielilor privind organizarea unei scheme de trecere peste frontiera vamală a produselor din carne, fără efectuarea controlului corespunzător.

În urma desfășurării perchezițiilor, vor fi prezentate detalii privind acest caz.

Foto simbol

img22004536

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!