ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Moțiunea simplă asupra ministrului Agriculturii a fost respinsă

18:42 | 16.06.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 16 iun. /MOLDPRES/. Moțiunea simplă asupra ministrului Agriculturii și Industriei Alimentare, Viorel Gherciu, a fost respinsă astăzi de Parlament, transmite MOLDPRES.

După discursul ministrului Viorel Gherciu, dezbateri și luări de cuvânt ale reprezentanților fracțiunilor parlamentare, majoritatea deputaților s-au pronunțat împotriva moțiunii.

Moțiunea simplă a fost inițiată de deputații din fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor pe 2 iunie curent. Conform Regulamentului Parlamentului, dezbaterea moţiunii simple în ședința plenară a Legislativului are loc la data stabilită de Biroul permanent, în termen de 14 zile lucrătoare de la depunere. Moţiunile simple se adoptă cu votul majorităţii deputaţilor prezenţi.

 

img22004541

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!