ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului a participat la mitingul de doliu cu ocazia a 30 de ani de la luptele de pe platoul Varnița-Tighina

19:49 | 19.06.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 iun. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a participat astăzi la mitingul de doliu, organizat la Varnița, unde acum 30 de ani au avut loc cele mai sângeroase lupte din războiul de pe Nistru, luptele de pe platoul Varnița-Tighina, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

În mesajul adresat, speakerul a adus un omagiu eroilor căzuți pentru apărarea independenței, suveranității și integrității teritoriale a Republicii Moldova și veteranilor care și-au riscat viața și sănătatea pentru țară. ”Astăzi vedem cât de precară poate fi pacea și libertatea și cât de mult depinde viața unui popor de curajul și voința celor care sunt mereu în straja patriei. Datoria noastră este să păstrăm cu orice preț pacea pentru care au luptat eroii noștri”, a menționat Președintele Parlamentului.

Șeful Legislativului a amintit că țara noastră este pentru pace și liniște. ”Am încredere în viitorul țării noastre, pentru că am încredere în oamenii Republicii Moldova”, a mai spus Președintele Parlamentului.

Foto: Parlament

img22004599

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!