ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un cont bancar de peste un milion de lei a fost sechestrat de ARBI

09:32 | 20.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 20 iun. /MOLDPRES/. Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracționale (ARBI) a CNA a aplicat sechestru pe un cont bancar, în valoare de circa un milion de lei (circa 49 mii de euro), săptămâna trecută, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, tot în această perioadă, Direcţia analitică a CNA a finalizat nouă analize operaționale, a inițiat 20 de analize operaționale noi, iar alte 127 de analize operaționale și strategice sunt în procedură; Direcţia legislaţie și expertiză anticorupție a recepționat 29 de proiecte de acte normative pentru expertizare, 11 rapoarte de expertiză și șase avize au fost remise autorilor, iar în cancelaria Centrului au fost înregistrate 1250 de materiale.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!