ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din Rezina și-a pierdut viața într-un bazin acvatic

10:33 | 20.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 20 iun. /MOLDPRES/. Un bărbat în vârstă de 50 de ani din localitatea Cinișeuți, Rezina și-a pierdut viața într-un bazin acvatic, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, în seara zilei de 19 iunie angajații IGSU din raionul Rezina au fost solicitați pentru a interveni la efectuarea lucrărilor subacvatice într-un lac din apropierea localității Cinișeuți. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 17:27.

Conform primelor informații, un bărbat în vârstă de 50 de ani a intrat în apa unui bazin acvatic pentru a se scălda și nu s-a mai întors. În urma acțiunilor întreprinse, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit și scos la mal. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

În acest context, IGSU îndeamnă oamenii să respecte regulile de comportament în preajma bazinelor acvatice.

Datele statistice arată că de la începutul anului 2022 în bazinele acvatice din țară s-au înecat 13 persoane.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!