ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a avut o convorbire telefonică cu premierul Finlandei

07:39 | 21.06.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 iun. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut luni o discuție telefonică cu prim-ministrul Finlandei, Sanna Marin, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Printre subiectele abordate se numără opinia Comisiei Europene privind oportunitatea de a oferi țării noastre statutul de candidată la aderarea la Uniunea Europeană. Șefa statului a confirmat, în context, angajamentul Republicii Moldova de a continua reformele lansate în ultimul an.

De asemenea, președintele Maia Sandu a mulțumit pentru sprijinul de dezvoltare oferit țării noastre de către autoritățile de la Helsinki și a menționat că mizăm pe susținerea Finlandei în cadrul Consiliului European din 23 și 24 iunie.

Foto: today.ua

img22004630

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!