ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un spectacol de Alexandru Cozub va avea loc la Teatrul Național ”Mihai Eminescu”

15:14 | 21.06.2022 Categorie: Cultură

Chişinău, 21 iun. /MOLDPRES/. Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va prezenta joi, 23 iunie, la ora 18.00, spectacolul ”Frunze de dor”, după romanul omonim de Ion Druță, în regia lui Alexandru Cozub, informează MOLDPRES.

În aceeași zi, la ora 18.30, Teatrul  ”Luceafărul” își așteaptă publicul la spectacolul ”Fazanul” de Georges Feydeau, în regia lui Slava Sambriș și la 19.00, Teatrul ”Geneza Art” – la spectacolul ”TOC” de dramaturgul, actorul și omul de televiziune francez Laurent Baffie, în regia Danielei Burlaca.

Vineri, la 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va avea loc spectacolul ”Aveți ceva de declarat?”, montat de Petru Hadârcă după piesa “Puricele în ureche”, scrisă de comediograful francez Georges Feydeau, iar la 18.30, la Teatrul ”Luceafărul” – spectacolul  ”Fazanul”. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!