ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ruta de troleibuz nr. 31 și-a modificat temporar itinerarul

13:46 | 22.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 22 iun. /MOLDPRES/. Ruta de troleibuz nr. 31, care face legătura între capitală și orașul Sângera, și-a modificat temporar itinerarul. Măsura este valabilă în perioada 22 iunie - 2 iulie, transmite MOLDPRES.

Potrivit Regiei Transport Electric, parcursul troleibuzelor a fost modificat din cauza lucrărilor de construcție capitală a străzii Chișinău din orașul Sângera și a închiderii tronsonului de drum între str. Miorița și drumul de acces spre localitatea Floreni, raionul Anenii Noi.

Astfel, în direcția spre orașul Sângera troleibuzele vor circula conform itinerarului curent.

Totodată, în direcția spre municipiul Chișinău, troleibuzele vor avea următorul itinerar: or. Sângera – str. 31 August cu virare la stânga spre str. Chișinău – ieșirea din or. Sângera în direcția mun. Chișinău prin punctul de intrare – în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de troleibuz nr. 31 a fost lansată acum patru ani. În capitală, troleibuzele circulă conectate la fire, iar de la ieșirea din oraș acestea se deplasează autonom.

Foto: MOLDPRES

img22004684

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!