ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Oleg Serebrian a avut o întrevedere cu Coordonatorul rezident al ONU

14:12 | 22.06.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 iun. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian a avut astăzi o întrevedere de lucru cu Coordonatorul rezident al Organizației Națiunilor Unite în Republica Moldova Simon Springett, cu participarea reprezentanților unor agenții ONU, Biroului politici de reintegrare, Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene și ai Oficiului Avocatului Poporului, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul nominalizat.

Ședința a fost dedicată consultărilor pe marginea potențialelor noi inițiative de proiecte de asistență care să vizeze beneficiarii de pe ambele maluri ale Nistrului și să contribuie la fortificarea încrederii, menținerea păcii sustenabile, realizarea unei coeziuni sociale, promovarea agendei ,,Femeile, Pacea și Securitatea” și respectarea drepturilor omului conform standardelor internaționale în vigoare ș.a. 

A fost efectuat un schimb productiv de opinii și de sugestii, fiind exprimată disponibilitatea continuării consultărilor pe acest subiect și a promovării inițiativelor care să sprijine implementarea obiectivului de reintegrare a țării și să îmbunătățească situația drepturilor omului în raioanele de est ale țării.

Foto: Biroul politici de reintegrare

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!