ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a avut o discuție telefonică cu premierul Estoniei

07:31 | 23.06.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 iun. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a vorbit miercuri cu prim-ministrul Estoniei, Kaja Kallas, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, discuția s-a axat pe reuniunea Consiliului European, care se va ține în zilele de 23-24 iunie, precum și pe recomandarea Comisiei Europene de a acorda statutul de candidat la UE pentru țara noastră.

Șefa statului și-a exprimat convingerea că aspirațiile europene ale țării noastre vor aprofunda buna cooperare bilaterală. De asemenea, Maia Sandu a mulțumit autorităților de la Tallinn pentru susținerea parcursului european al Moldovei și a menționat că mizăm în continuare pe sprijin în cadrul Uniunii Europene.

Foto: euractiv.com

img22004701

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!