ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din capitală a fost descarcerat de pompieri după ce peste mașina în care se afla a căzut un arbore

09:22 | 23.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 23 iun. /MOLDPRES/. În dimineața zilei de astăzi, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență /IGSU/ au fost alertați pentru a descarcera un bărbat rămas blocat în mașina distrusă de un arbore doborât de vânt. Cazul a avut loc pe strada Grigore Ureche nr. 11 din capitală, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 08:16. Bărbatul în vârstă de 63 de ani a rămas încarcerat în propriul automobil, după ce un arbore a căzut peste vehicul. La fața locului a fost trimis un echipaj de pompieri din cadrul Postului de salvatori și pompieri a Centrului Republican de Intervenții Operative.

Salvatorii au reușit să deblocheze persoana și să-i acorde primul ajutor calificat. În urma incidentului, bărbatul s-a ales cu traumatisme ușoare. După operațiunea de deblocare, persoana a fost preluată de serviciul medical. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Conform IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 55 situații de risc.

Foto: IGSU

img22004706

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!