ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe localități din sudul țării vor avea acces la servicii de alimentare cu apă

15:59 | 23.06.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 23 iun. /MOLDPRES/. Acordul de finanțare cu Asociația Internațională pentru Dezvoltare în vederea realizării Proiectului ”Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova” a fost ratificat astăzi de către Parlament, comunică MOLDPRES.

În baza acordului, Republica Moldova va primi un grant în valoare de 1,55 milioane de euro și va contracta un credit de stat extern în valoare de 44,1 milioane de euro.

Banii vor fi utilizați pentru asigurarea cu acces la servicii de alimentare cu apă și sanitație a mai multor localități din țară. Astfel, cetățenii din raioanele Cahul și Vulcănești vor beneficia de servicii îmbunătățite de aprovizionare cu apă.

Foto: monitorfg.ro

img22004722

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!