ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului s-a întâlnit cu echipa UN Women Moldova

11:50 | 27.06.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 iun. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit vineri cu Dominika Stojanoska, Reprezentanta de țară UN Women, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Discuția a vizat criza refugiaților din Ucraina, precum și progresele înregistrate de țara noastră în asigurarea egalității de gen pentru femei și bărbați și în combaterii violenței în familie.

Șefa statului i-a mulțumit reprezentantei UN Women pentru implicarea organizației în ajutorarea refugiaților din Ucraina. De asemenea, Maia Sandu a spus că pentru noi rămân prioritare combaterea violenței față de femei și copii, descurajarea discursului de ură și abilitarea economică a femeilor. Iar pentru a găsi soluții care să le permită femeilor din Moldova să trăiască fără constrângeri fizice, economice sau de alt gen mizăm, în continuare, pe un parteneriat strâns cu agenția ONU.

Foto: Președinție

img22004792

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!