ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În zilele de odihnă, oamenii legii au înregistrat peste 2200 de încălcări în trafic

11:54 | 27.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 27 iun. /MOLDPRES/. Peste 2200 de încălcări în trafic au fost înregistrate de oamenii legii pe parcursul zilelor de odihnă, transmite MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General de Poliție, 49 de șoferi au fost depistați în stare de ebrietate, 1177 de conducători auto au depășit limita de viteză, iar 323 de șoferi nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră și de acordare a priorității de trecere.

Totodată, 105 șoferi nu au acordat prioritate pietonilor la traversarea străzii, iar 186 de persoane au fost sancționate pentru că au traversat strada în locuri interzise.

În aceste zile, polițiștii de patrulare au intervenit în 111 cazuri, apeluri primite prin intermediul Serviciului Unic 112. 

Foto: Poliția

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!