ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lucrările de construcție a drumului de ocolire a orașului Comrat au fost realizate în proporție de 85%

11:30 | 29.06.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 29 iun. /MOLDPRES/. Lucrările de construcție a drumului de ocolire a orașului Comrat au fost realizate în proporție de circa 85%, transmite MOLDPRES.

Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor, porțiunea are o lungime totală de peste 18 km.

În prezent, antreprenorul turc execută lucrări de construcție a terasamentelor și sistemelor de drenaj, așternerea stratului de uzură și de binder, instalarea parapetului metalic și trasarea cablului de iluminare. Antreprenorul și-a asumat obligația de a finaliza integral lucrările contractuale până la sfârșitul lunii august, a anului curent.

Contractul privind construcția drumului de ocolire a orașului Comrat are o valoare totală de 29,4 milioane de euro, bani acordați Guvernului Republicii Moldova prin împrumut de către Banca Europeană de Investiții. 

Foto: ASD

img22004842

img22004842

img22004842

img22004842

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!