ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Rușii au bombardat regiunea Odesa, ucigând 17 persoane

08:35 | 01.07.2022 Categorie: Externe

Kiev, 1 iul. /MOLDPRES/. Bombardamentele rusești au ucis în noaptea de joi spre vineri cel puțin 17 oameni în regiunea Odesa, la scurt timp după ce ucrainenii au recâștigat Insula Șerpilor. Din primele informații, printre victime sunt și patru copii, transmite MOLDPRES cu referire la digi24.ro.

Totodată, 31 de oameni au fost răniți, scrie Kyev Independent.

Serviciul de Stat pentru situații de Urgență al Ucrainei a transmis că o rachetă a lovit un bloc cu nouă etaje, aflat la aproximativ 80 km sud de oraș. În acest atac, 14 oameni au murit, iar 30 au fost răniți, inclusiv trei copii.

O altă rachetă rusă a lovit baza de agrement Sergheevka, din regiunea Odesa. Aici, trei oameni au murit, inclusiv un copil, iar o persoană a fost rănită.

Salvatorii continuă să caute printre ruine, anunță Serviciul de Stat pentru situații de Urgență.

Racheta a fost trasă de un avion, de deasupra Mării Negre, potrivit Kievului.

Foto: telegram

 

img22004912

img22004912

img22004912

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!