ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Termenul de activitate a Comisiei pentru controlul inflației și politicii monetare a fost extins

16:02 | 01.07.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 1 iul. /MOLDPRES/. Termenul de activitate a Comisiei pentru examinarea procesului decizional privind controlul inflației și politicii monetare a fost extins de la 30 la 60 de zile. O decizie în acest sens a fost adoptată astăzi de Parlament, transmite MOLDPRES.

Potrivit deputatului Partidului Acțiune și Solidaritate, Adrian Băluțel, extinderea termenului este necesară pentru procesarea eficientă a materialului prezentat comisiei, care are un volum mare de informații.

Comisia specială a fost creată pe 2 iunie curent în contextul ritmului înalt de creștere a inflației și a prețurilor, precum și ținând cont de recomandarea Consiliului Suprem de Securitate din data de 27 mai curent.

Foto: Parlament

img22004931

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!