ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul a extins termenul de prezentare a raportului Comisiei pentru reglementările din sectorul produselor petroliere

16:23 | 01.07.2022 Categorie: Economie

Chişinău, 1 iul. /MOLDPRES/. Termenul de prezentare a raportului Comisiei speciale privind reglementările din sectorul produselor petroliere a fost extins de la 30 la 45 de zile. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost aprobat astăzi de Parlament, transmite MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Legislativului, până în prezent, membrii Comisiei s-au întrunit în patru ședințe, la care au participat membri ai Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, ai Ministerului Economiei și Infrastructurii, agenți economici și experți în domeniu.

Comisia specială a fost creată de Parlament pentru a examina eficiența aplicării reglementărilor din sectorul produselor petroliere. Necesitatea creării acesteia a rezultat din evoluția prețurilor la produsele petroliere din ultima perioadă, precum și din recomandările Consiliului Suprem de Securitate.

Foto: Parlament

img22004935

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!