ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Patru persoane, printre care doi minori, s-au înecat într-un iaz din Comrat

19:08 | 01.07.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 1 iul. /MOLDPRES/. Patru persoane, printre care doi minori, s-au înecat astăzi în iazul Meșeni din raionul Comrat, transmite MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), salvatorii din sudul țării au fost solicitați să intervină pentru a recupera corpurile neînsuflețite a persoanelor, care s-au înecat după ce barca în care se aflau s-a inversat în mijlocul iazului.

Ajunși la fața locului, salvatorii și scafandrierii au observat corpul unui minor pe suprafața apei. Copilul decedat, în vârstă de 2 ani și jumătate, a fost extras la 20 de metri de la barcă gonflabilă inversată.

În prezent, scafandrierii continuă lucrările de căutare subacvatică pentru a recupera corpurile altor trei persoane, care se presupune că s-ar fi înecat.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele cazului.

Conform IGSU, de la începutul anului curent, în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 20 de persoane, printre care un minor.

Foto: IGSU

img22004939

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!