ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu a participat la recepția organizată de Ambasada SUA

21:56 | 01.07.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 iul. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu a participat la recepția organizată de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, transmite MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

„Am participat la recepția dedicată celei de-a 246-a aniversări a Zilei Independenței a Statelor Unite ale Americii, marcată în contextul a 30 de ani de prietenie între țările noastre.

Este o sărbătoare a unității pentru poporul american și o ocazie în plus pentru a evoca parteneriatul de dezvoltare între țările noastre fundamentat în cadrul Dialogului strategic.

Relația noastră privilegiată se bazează pe comunitatea de valori: democrație, statul de drept, economia de piață, societate civilă și susținerea fermă și continuă a procesului de reforme și a parcursului nostru european.

Este esențială în relația noastră legătura interumană, diplomația publică fortificată în activitatea prolifică a Corpului Păcii, programelor de schimb cu guvernul SUA, și dialogul cu statul Carolina de Nord.

Felicitări tuturor prietenilor americani cu prilejul Zilei Independenței sărbătorită pe 4 iulie!”, a menționat ministrul Nicu Popescu în cadrul recepției.

Foto: MAEIE

img22004942

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!