ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu va efectua, săptămâna viitoare, vizite de lucru la Atena și Vilnius

11:30 | 03.07.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 3 iul. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua în zilele de 4-5 iulie o vizită de lucru la Atena, relatează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului prezidențial de presă, în capitala greacă, șefa statului va avea întrevederi bilaterale cu conducerea de vârf a Republicii Elene și va participa la Masa rotundă guvernamentală, ediția a 26-a, dedicată subiectelor economice de actualitate.

Pe 6 iulie, Președintele Maia Sandu se va afla în vizită de lucru la Vilnius, la invitația Președintelui Lituaniei, Gitanas Nauseda. Șefa statului va participa la celebrarea Zilei Statalității Lituaniei și se va întâlni cu oficiali de rang înalt ai țării.

img22004954

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!