ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un proiect moldo-suedez va fi realizat în domeniul hidrometeorologiei

15:49 | 04.07.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 4 iul. /MOLDPRES/. Un proiect de asistență tehnică în domeniul tehnologiilor informaționale noi și digitalizării serviciilor prestate va fi implementat de către instituţiile hidrometeorologice din Republica Moldova şi Suedia, transmite MOLDPRES.

La această înţelegere s-a ajuns după ce reprezentanții Institutului Suedez de Meteorologie și Hidrologie au efectuat o vizită de lucru la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) al Moldovei, în perioada 28 iunie – 1 iulie.

Institutul de Meteorologie și Hidrologie este o agenție guvernamentală din Suedia și funcționează în subordinea Ministerului Mediului.

De asemenea, structura are expertiză în domeniile meteorologie , hidrologiei, oceanografiei și are servicii extinse și operațiuni comerciale în aceste domenii.

Foto: SHS

 

 

img22004977

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!