ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În R. Moldova a fost organizat Târgul Universităților din România

14:13 | 08.07.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 8 iul. /MOLDPRES/. Cea de-a XI-a ediție a Târgului Universităților din România, organizat de Federația Tinerilor Basarabeni (FTB), are loc în perioada 7-10 iulie, în diverse locaţii din Republica Moldova, transmite MOLDPRES.

În cadrul evenimentului reprezentații centrelor universitare din România vor prezenta absolvenților de gimnaziu și liceu din R. Moldova ofertele educaționale pentru anul 2022-2023.

„Programul evenimentului este următorul: 7-8 iulie - Chișinău, Aleea Clasicilor, interval orar 09:00–16:00; 9 iulie - Bălți, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, interval orar 09:00–16:00; 10 iulie - Cahul, Universitatea „B. P. Hasdeu”, interval orar 10:00–15:00”, indică organizatorii.

Absolvenţii vor putea afla în cadrul evenimentului despre procesul de admitere la studiile preuniversitare și universitate din România din acest an; ofertele academice ale instituțiilor de învățământ din România; voluntariat în asociațiile de studenți și elevi basarabeni din cele mai mari centre universitate din România.

De asemenea, tinerii vor avea posibilitatea să interacționeze cu elevii și studenții, care își fac studiile în România, membrii FTB și voluntari ai organizațiilor de basarabeni din România care vor oferi răspunsuri la toate întrebările legate de studiile peste Prut.

Foto simbol

img22005095

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!