ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Zeci de localităţi din ţară vor participa la Expediţia muzicală „LaLaPlay”

10:20 | 11.07.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 11 iul. /MOLDPRES/. Peste 30 de localităţi din Republica Moldova vor participa la Expediţia muzicală „LaLaPlay”, desfăşurată în perioada 8-17 iulie, cu susţinerea Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), transmite MOLDPRES.

Ieri, Expediția muzicală „LaLaPlay” a vizitat satul Palanca, Ştefan Vodă. Muzicienii Moldovan National Youth Orchestra au ajuns duminică la pensiunile „Curtea Porumbeilor”, „Casa Mierii”, „Casa Veche” și seara, la „Casa cu Flori”, au susţinut un concert în aer liber.  

„A fost un concert cu mesaj de solidaritate pentru ambele maluri ale Nistrului și pentru oamenii din Palanca, satul de la frontiera de război, care din februarie 2022 au ajutat și s-au implicat în susținerea refugiaților din Ucraina”, conform PNUD.

PNUD Moldova s-a alăturat celei de-a șasea ediții a expediției muzicale „La La Play”, organizată anual de Moldovan National Youth Orchestra. În perioada 8 – 17 iulie, expediția va acoperi 30 de localități din Moldova, inclusiv 11 localități partenere ale proiectului PNUD „Migrație și dezvoltare locală”, finanțat de Guvernul Elveției – Ciorești, Micleușeni, Vorniceni, Văleni, Slobozia Mare, Manta, Palanca, Sipoteni, Rogojeni, Cobâlea și Cotiujenii Mari.

Foto: PNUD

img22005125

img22005125

img22005125

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!