ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un vietnamez a fost depistat cu o armă și mai multe cartușe la trecerea frontierei

16:03 | 19.07.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 19 iul. /MOLDPRES/. Un bărbat din Vietnam a fost depistat în seara zilei de ieri cu un revolver și mai multe cartușe la trecerea frontierei de stat, transmite MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, cazul a avut loc în punctul de trecere a hotarului moldo-ucrainean Palanca-Maiaki-Udobnoe. Bărbatul s-a prezentat în calitate de șofer al unui autoturism înmatriculat în Ucraina.

În urma efectuării controlului asupra persoanei și a mijlocului de transport, în portbagaj a fost depistat un case pentru arme, în care se afla un revolver încărcat cu 3 cartușe şi o cutie metalică cu alte 141 de cartușe de calibru 4 mm.

În timpul audierilor, bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a declarat că și-a programat călătoria în grabă și uitase arma și muniția în mașină. Revolverul și cartușele au fost ridicate și urmează a fi supuse expertizei balistice.

Polițiștii de frontieră investighează toate circumstanțele cazului.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!